Menu

Tarieven & Info

 

Tarieven

personen 2 u 3 u 4 u 5 u 6 u    
1 tot 2 € 110,- € 140,- € 170,- € 200,- € 230,-    
3 € 135,- € 165,- € 195,- € 225,- € 255,-    
4 € 160,- € 190,- € 220,- € 250,- € 280,-    
5 - € 240,- € 270,- € 300,- € 330,-    
6 - € 290,- € 320,- € 350,- € 380,-    


Reserveer nu

 

In het Mooods wellnesspakket zijn een glas cava met amuse en een badkimono met linnenpakket en slippers inbegrepen. Kinderen betalen 25,- EUR supplement ongeacht de duurtijd en moeten steeds vergezeld zijn van volwassenen. Tijdens de corona-maatregelen vragen we om uw bezoek te beperken tot leden van uw bubbel.

Onze planning is ingedeeld in blokken van twee en drie uur.  Het laatste blok loopt van 19 tot 22 uur. Om te reserveren buiten deze timing of voor langer verblijf gelieve ons te contacteren. Op dinsdag sluiten we, zaterdag en zondag openen we om 10 uur.

Er is mogelijkheid tot het toevoegen van lasagne, ontbijt, cava, champagne... zie hiervoor onze arrangementen pagina. We gaan graag in op speciale dieetwensen (veggie, vegan, glutenvrij etc), contacteer ons hiervoor !

 

 

Ontvangst

Bij ontvangst in ons complex worden jullie begeleid naar de unit waar we een korte rondleiding geven.  Jullie vinden hier een ruime omkleedruimte waar we badjas, badlinnen en comfortabele slippers ter beschikking stellen.  Een individuele portie scrubzout, douchegel en shampoo (Rituals) vinden julllie bij de douches.  Wanneer jullie klaar zijn om van de wellness te genieten, hebben we alvast een glas MVSA cava* en een amuse* klaargezet in ons doorgeefluik, jullie vinden daar ook een minibar met frisdranken en streekbieren.  Bij het einde van jullie verwensessie treffen we elkaar dan aan de balie om af te rekenen. Betalen kan contant of bancontact app, betaling via bancontact terminal of kredietkaart is nog niet mogelijk. (*=Mooods Wellnesspakket)

Wat moet ik meenemen?

Niets ... wij voorzien per persoon een linnenpakket : een grote en een kleine handoek, een wasdoekje (handig voor het scrubben!), een paar slippers en een kimono-badmantel.  Voor kinderen onder de 12 jaar vragen we u om het voorgaande zelf te voorzien.

Hoe kunt u reserveren ?

Reserveren kan door de “reserveer nu” knop aan te klikken of door telefonisch contact op te nemen op 011 19 09 08. U kunt ook via e-mail naar info@mooods.be een reservatie aanvragen of tijdens onze openingsuren langskomen.

Bij reservatie dient een voorschot van 90 EUR betaald te worden. U kan betalen via overschrijving op BE45 0017 4105 2289 met vermelding van uw naam, datum en uur van de reservatie of contant betalen aan de balie. De reservatie is pas geldig na ontvangst van het voorschot.

U kan ook reserveren met een cadeaubon, hierbij volstaat de vermelding van het nummer en code van de bon. Cadeaubonnen moeten volledig verbruikt worden bij reservering.

Hoe kunt u annuleren ?

Een reservatie kan tot 24 uur voor de sessie geannuleerd worden.  Onmiddelijk kan er dan een nieuwe afspraak gemaakt worden binnen een termijn van 3 maanden, er worden geen gelden teruggestort.  Bij annulatie binnen de 24 u voor de sessie of bij een no-show vervalt het betaalde bedrag.

Online reserveren

Kies een datum en de beschikbare uren worden voor u weergegeven.

Last-minutes!

Nood aan ontspanning? Bekijk onze last-minutes aan een voordelig tarief.

Arrangementen

Ontdek onze unieke verwen-arrangementen en maak uw verblijf compleet...